Programul stART de burse private

Vă informăm cu privire la oportunitatea oferită elevilor din clasele a IX-a – a XII-a, cu cetăţenie română, care au domiciliul stabil în România şi îşi desfăsoară activitatea artistică (desen, pictură, muzică, fotografie, vlogging, scriere creativă) în liceele și/sau palatele/cluburile copiilor din România, de a aplica pentru burse sub forma suportului financiar, prin programul stART. Asociația Școala de Valori implementează, în perioada 10 octombrie 2021 – 31 decembrie 2022, în parteneriat cu sponsorul Provident Financial Romania IFN SA, a VII-a ediție a programului stART de burse private prin care susține tinerele talente ale României, conform nevoilor specificate în dosarul de aplicare și în limita valorii stabilite de către juriul ce va analiza dosarele depuse de către participanți. Un solicitant poate să obțină finanțare în valoare de 6.000 lei. Sprijinul financiar se oferă pentru:

  1. achiziționare de materiale, instrumente, echipament sau alte produse necesare pregătirii solicitantului în vederea obținerii de performanțe în domeniul artistic (desen, pictură, muzică);
  2. acoperirea cheltuielilor necesare pentru participarea la concursuri internaționale și naționale, expoziții și concerte;
  3. acoperirea taxelor de participare la cursuri de specializare/perfecționare în una dintre cele trei arii de interes (desen, pictură, muzică).

Toate informațiile referitoare la programul de burse (descriere, condiții, regulament etc.) se găsesc pe site-ul https://scoaladevalori.ro/.

Formularul de înscriere este disponibil la https://scoaladevalori.ro/bursele-start-2022-formular/ iar termenul limita este 20 noiembrie 2021. Persoană de contact din partea Asociației Școala de Valori este dl. Dragoș Belduganu, telefon 0745.267.871, e-mail [email protected].

 

Vă rugăm să popularizați această informație în rândul elevilor din clasele a IX-a – a XII-a.