Resurse pentru termenele apropiate, Programul Erasmus+, 2021

În perioada 14-23 aprilie 2021, experți din cadrul ANPCDEFP au organizat întâlniri pentru promovarea oportunităților oferite de noua generație a programului Erasmus+ 2021-2027, pentru toate sectoarele, sub titulatura Noul Erasmus+ la un Zoom distanță.

În cadrul sesiunilor de informare online s-au prezentat elemente generale și priorități ale programului pentru anul în curs, dar și particularități ale acțiunilor cheie  gestionate de agențiile naționale: mobilități de scurtă durată, parteneriate pentru cooperare şi parteneriate de mică anvergură.

Înregistrările sesiunilor online, dar și prezentările suport-ppt pot fi accesate AICI: https://www.erasmusplus.ro/stire/vrs/IDstire/886.

Menţionăm faptul că au fost realizate și încărcate pe site-ul www.erasmusplus.ro tutoriale de completare a formularelor de candidatură și webinare cu noutăți și recomandări pentru toate tipurile de proiecte, ele putând fi accesate AICI: https://www.erasmusplus.ro/webinare.

În același sens, au fost create Ghiduri de completare a unor candidaturi de succes, ele putând fi găsite AICI: https://www.erasmusplus.ro/documente-candidatura.

28.04.2021

Resurse pentru termenele apropiate – Programul Erasmus+ 2021